Torsdag d. 19 August 2021 åbner vi dørene til Haaning Collection – Danmarks nye klassisk bilmuseum & oplevelsescenter. Vi får en bred udstilling af både biler, knallerter og motorcykler som spænder lige fra bilismens barndom og op til nutiden. Ambitionsniveauet er højt både i forhold til de udstillede køretøjer, men ikke mindst for atmosfæren og helhedsoplevelsen som vi tilbyder vores gæster.

For at opnå dette, søger vi løbende kustoder til museet. Skal du med på teamet?

Porsche 911
Seat 127

Kustoder søges

Vi forventer at du deler vores passion for klassiske køretøjer, og at du også nyder at dele denne passion med andre. Du skal altid være imødekommende, og serviceminded overfor vores gæster. Derudover skal du være beredt på, at indgå i forskellige og varierede arbejdsopgaver som en del af den daglige drift. Du vil komme til at indgå i et tæt fællesskab med de øvrige kustoder og resten af teamet hos Haaning Collection. Det vil selvfølgelig være en fordel om du bor forholdsvist tæt på museet i Bagsværd.

Vi er yderst fleksible i forhold til tilrettelæggelsen af vagtplaner således, at det passer ind i din hverdag. Mens arbejdet er ulønnet, så sørger vi til gengæld for jævnligt at arrangere hyggelige events og fællesoplevelser for vores team af kustoder. Sammen skal vi nyde vores hobby mens vi fremmer den brede forståelse for den.

Lyder ovenstående som noget for dig, så kontakt gerne Anders Bilidt på:

mobil: +45 28 89 97 02

email: ab@haaningcollection.dk