Primo 2021 åbner vi dørene til Haaning Collection – Danmarks nye klassisk bilmuseum & oplevelsescenter. Vi får en bred udstilling af både biler, knallerter og motorcykler som spænder lige fra bilismens barndom og op til nutiden. Ambitionsniveauet er højt både i forhold til de udstillede køretøjer, men ikke mindst for atmosfæren og helhedsoplevelsen som vi tilbyder vores gæster.

For at opnå dette, søger vi både en mekaniker til vores klassiker værksted samt at sammensætte et team af kustoder til museet. Skal du med på teamet?

Porsche 911
Seat 127

Mekaniker søges

Som en del af helheds oplevelsen hos Haaning Collection opretter vi også et helt nyt værksted til klassiske biler, motorcykler og knallerter. Med en glasvæg mellem museum og værksted vil det indgå som et spændende element af museet og hjælpe til at fremme vores gæsters nysgerrighed for det mekaniske element bag de skønne klassiske køretøjer. Værkstedet kommer først og fremmest til at vedligeholde museets egen samling som spænder lige fra det tidlige 1900-tal og op til nutiden. Men ud over dette åbner vi også værkstedet op for eksterne opgaver på klassiske biler som kan være alt fra almindelig servicering af kunders klassiske køretøjer til at overse komplet renoveringer.

Du skal naturligvis have erfaring med og en god forståelse for den gammeldags mekanik, samt en stor respekt for de gamle køretøjers originalitet. Da samlingen er temmelig bred, er erfaring med nyere biler dog også påkrævet. Vi forventer at du arbejder metodisk og holder en god orden på værkstedet.

Vi tilbyder en fuldtidsstilling i nye, lækre og spændende omgivelser med arbejdsopgaver som vil tiltale den passionerede mekaniker. Lønningsniveauet vil være konkurrencedygtigt men afhænger af din erfaring.

Kustoder søges

Vi forventer at du deler vores passion for klassiske køretøjer, og at du også nyder at dele denne passion med andre. Du skal altid være imødekommende, og serviceminded overfor vores gæster. Derudover skal du være beredt på, at indgå i forskellige og varierede arbejdsopgaver som en del af den daglige drift. Du vil komme til at indgå i et tæt fællesskab med de øvrige kustoder og resten af teamet hos Haaning Collection. Det vil selvfølgelig være en fordel om du bor forholdsvist tæt på museet i Bagsværd.

Vi er yderst fleksible i forhold til tilrettelæggelsen af vagtplaner således, at det passer ind i din hverdag. Mens arbejdet er ulønnet, så sørger vi til gengæld for jævnligt at arrangere hyggelige events og fællesoplevelser for vores team af kustoder. Sammen skal vi nyde vores hobby mens vi fremmer den brede forståelse for den.

Lyder ovenstående som noget for dig, så kontakt gerne Anders Bilidt på:

mobil: +45 28 89 97 02

email: ab@haaningcollection.dk